E-mail kampányok, webszövegek 
és automatizált hírlevél sorozatok 
készítése kis- és nagyvállalatoknak

Jognyilatkozat

A jelen weblap böngészésével a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a weblap üzemeltetőjének, a Profonte Management és Sales Akadémia Oktatási és Tanácsadó Kft-nek a szellemi termékét képező tartalmakat olvassa és kizárólag saját személyes információ szerzésére használja fel. A weblap üzemeltetője mint jogtulajdonos nem járul hozzá e közzétett tartalmak üzleti célú felhasználásához, és annak változatlan vagy nagymértékben hasonló módon történő átvételéhez vagy felhasználásához. A jelen feltétek tudomásulvételével a felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jog és a weblap üzemeltető cég székhelye szerint hatáskörrel rendelkező magyar bíróság illetékességének is.

Amennyiben weblapunk tartalmát harmadik személyek honlapján bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként napi 200.000 Ft + ÁFA, azaz napi kettőszázezer magyar Forint + ÁFA összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. Másolt oldalnak minősül az is, ha az átvétel legalább a teljes oldal tartalom 20%-ánál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett szövegünket.  Az átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást. - (C) 2012. (Pro Fonte Oktatási és Szolgáltató Kft. oldaltulajdonos)

Adatvédelmi és jogi nyilatkozat

Jelen weboldal oldal üzemeltetője a Profonte Management és Sales Akadémia Oktatási és Tanácsadó Kft. Postacím: 1071 Budapest Városligeti fasor 47-49. Az ügyfélszolgálat ezen a címen érhető el: ugyfelszolgalat@marketingkivitelezes.hu

A www.marketingkivitelezes.hu  teljes szöveges és grafikus tartalma, a hírlevél sorozatok,  (publikálásra való időpont nélkül), a letölthető tanulmányok és videók szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján) és a Profonte Management és Sales Akadémia Oktatási és Tanácsadó Kft. jogtulajdonát képezik.

A weboldalak mindennemű tartalma engedély nélküli felhasználása, átdolgozása tilos, ideértve de nem kizárólag a bevételszerző tevékenységre való felhasználást is. A weboldal tartalma csak abban az esetben használható fel, ha ahhoz a szerző (Szombati Orsolya) írásbeli hozzájárulását adta. Ilyen esetekben a szerző neve (Szombati Orsolya) és a forrás (www.marketingkivitelezes.hu) kötelezően megjelenítendő.

A forrás megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli utánközlés, átdolgozás használati, közzétételi napi díja 200.000 Ft + ÁFA másolt oldalanként. A bizonyításhoz közjegyzői internetes tartalomtanúsítást alkalmazunk, amely közokirat.

Feliratkozási feltételek

A www.marketingkivitelezes.hu oldalán történő, hírlevélre vagy blogértesítőre való feliratkozás és bárminemű ingyenes tanulmány letöltés a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti. Az ezekre való feliratkozással a felhasználó kijelenti, hogy az általa megadott e-mail cím céges használatú, lévén, hogy weboldalunk információi csak cégeknek szólnak és kizárólag ilyen érdeklődésre tarthatnak számot.

A feliratkozással a felhasználó előzetes hozzájárulását adja ahhoz is, hogy a weboldalt üzemeltető Profonte Management és Sales Akadémia Oktatási és Tanácsadó Kft.-től, elektronikus vagy postai levelet, rövid szöveges üzenetet (SMS) fogadjon, amelyek bizonyos esetekben a Profonte Kft.-nek és alkalmanként más üzleti partnereinek termékeit, szolgáltatásait reklámozó hirdetést is tartalmazhatnak.

A nem létező e-mailcímmel, a hírlevél gyűjtő típusú e-mailcímmel, és a nem teljes, valótlan adatokkal feliratkozást kezdeményező felhasználókat figyelmeztetés nélkül töröljük az adatbázisból és kizárjuk a Profonte Management és Sales Akadémia Oktatási és Tanácsadó Kft. hírlevél olvasóinak köréből.

Adatkezelés

A feliratkozás önkéntes. A feliratkozás dupla megerősítéses rendszerrel történik, azaz amíg a feliratkozás kezdeményezésekor megadott e-mailcímre elküldött úgynevezett visszaigazoló linkre nem kattint rá a felhasználó, addig semmilyen megadott adatát nem tároljuk és nem kezeljük.

A feliratkozáskor kapott személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adjuk át, a feliratkozás bármikor megszüntethető bármelyik általunk küldött elektronikus levél legalsó sorában lévő leiratkozási linkre való kattintással. Az adatmódosítás a felhasználó által kérhető az ugyfelszolgalat@marketingkivitelezes.hu címre történő igény jelzésével.

Adatkezelési számunk: NAIH-65755/2013. A feliratkozáskor bekért és kezelt adatok köre: vezetéknév és keresztnév, e-mail cím, IP cím, a feliratkozás időpontja, telefonszám, a feliratkozó beosztása a cégben, a cég neve, számlázási és postacíme. Az adatokat hírlevél, blogértesítő küldésére, saját illetve esetekként üzleti partnereink hirdetéseinek küldésére használjuk.

Megrendelés, 3 nap felkészülés, és a szerződés teljesítése 

Azt követően, hogy a megrendelő megrendeli a honlapon kiválasztott és elérhető csomagot a „Megrendelem" gomb lenyomásával, telefonon is felhívjuk. Majd az előzetes egyeztetés után küldünk egy szerződéstervezetet a megrendelt csomagban található pontos szolgáltatásokról. Kérjük, ezt alaposan olvassa át! A szerződéstervezet elfogadás után Proforma szálmlát küldünk át az első havi díjról. A Proforma számla teljesítését (azaz az összegnek a Profonte Management és Sales Akadémia Oktatási és Tanácsadó Kft. mint Szolgáltató számlája történő beérkezését) követően 5 munkanapon belül elkezdjük a munkát, ami a felkészüléssel indul. Az első 3 napban tájékozódunk a Megrendelő mindazon tevékenységéről, amelyhez szolgáltatásunkat igényli. A Megrendelővel konzultálunk erről, és emellett munkatársunk maga is tájékozódik az adott tevékenységi területen. Ezt követően de legkésőbb a fizetést követő 5 napon belül kezdjük el a munkát, amelynek ütemezését a Megrendelőnkkel egyeztetjük. A csomagban foglalt szolgáltatások teljesítésére (csomag tartalma, határidők, díjak, késedelmi szankciók, megrendelői utasítások stb. tekintetében) a továbbiakban a Megrendelő által aláírt írásbeli szerződésünk irányadó. 

Mivel a Megrendelőnk részére elküldött szerződéstervezet pontos adatokat, összegeket, munkaóraszámokat, határidőket és a mulasztások következményeit is tartalmazza, az ajánlatnak minősül. Megrendelő a megrendeléssel tudomásul veszi, hogy az ajánlatnak megfelelő szerződéstervezet aláírását követően nem hivatkozhat a Megrendelő arra, hogy nem tudott valamely feltételről. Az ajánlat az aláírt megállapodás formában képezi a felek szerződését. Ezt követően a szerződés csak írásban módosítható, a szóbeli megbeszélések vagy kiegészítések nem relevánsak.

Kuponok

KUPONKEDVEZMÉNYEK IGÉNYBEVÉTELE: A Profonte Management és Sales Akadémia Oktatási és Tanácsadó Kft. "Sales Akadémiás" forgalomban lévő kedvezményes kuponjai és számlapecsétjei (bruttó 30.000 Ft és bruttó 29.000 Ft VIP csomagra, bruttó 20.000 Ft és bruttó 19.000 Ft Senior csomagra, bruttó 10.000 Ft és bruttó 9.000 Ft Junior csomagra, valamint bruttó 5.000 Ft eseti megrendelésere.) A kuponok kizárólag a megadott érvényességi időn belül válthatók be, készpénzre nem válthatók és más kedvezménnyel nem vonhatók össze. Egy vásárlásnál csak egy kupon használható fel, maximum a mindenkori bruttó végösszeg 30%-áig. A kuponokat kizárólag azokra a termékekre és/vagy szolgáltatásokra lehet beváltani, amelyek a kuponon feltüntetésre kerültek. Több, adott időszakban érvényben lévő kedvezmény közül kizárólag egy fajta érvényesíthető.

A VIP, Senior, Junior csomagokhoz tartozó kuponok kizárólag abban az esetben érvényesíthetők, amennyiben a csomagok megrendelője a weboldalon szereplő minimális együttműködési időre, azaz legalább 5 hónapra köt megbízási szerződést a A Profonte Management és Sales Akadémia Oktatási és Tanácsadó Kft.-vel. 5 hónapnál rövidebb időre kötött szerződések esetén a kupokkedvezmények a csomagok esetén nem érvényesíthetőek.

Hirdetési feltételek a www.marketingkivitelezes.hu oldalon

A www.marketingkivitelezes.hu weboldalon, a weboldalt üzemeltető cég tevékenységeivel konkurens cégek csak hirdetési díj megfizetése mellett népszerűsíthetik saját cégüket. Konkurens szolgáltatásnak minősül: értékesítéssel, ügyfélkezeléssel, Enneagram vagy más emberismereti-önismereti módszerrel, kommunikációval, vezetői képességfejlesztéssel kapcsolatos termék vagy szolgáltatás népszerűsítése, akár közvetlen vagy akár közvetett formában, ideértve, de nem kizárólag: tanácsot ad egy hozzászólónak, új témát indít, saját szakértelmét hirdeti.

Ha a hozzászólásból működő link, vagy egyéb formában elérhető a hozzászóló cégének, vagy az általa képviselt kínálata, a cég hirdetési díjat köteles fizetni a Profonte Management és Sales Akadémia Oktatási és Tanácsadó Kft. felé. A konkurens hirdetést beíró hozzászólás írója, illetve az általa képviselt cég a “Küldés” gomb lenyomásával automatikusan elfogadja a hirdetési feltételeket, vállalja a hirdetési díj számlán szereplő határidőre történő megfizetését. Hirdetési díj: 80.000 Ft + ÁFA, azaz bruttó 100.000 Ft / hozzászólás.

Megoldásaink az Ön igényeire szabva
JUNIOR
csomag
egészen kicsiknek
 • megírjuk a hírleveleit
 • izgalmassá varázsoljuk
  előre megírt hírleveleit
 • felprogramozzuk és
  kiküldjük hírleveleit
 • meghatározzuk olvasói személyiségtípusát
 • szegmentáljuk típusok
  szerint a listáját
 • típusokra szabottan kommunikálunk feliratkozóival
 • havi 5 munkaórát kap
  tőlünk
89.000 Ft + ÁFA / hó
SENIOR
csomag
stabil vállalkozásoknak
Ami a Juniorban benne van,
és még:
 • automata sorozatokat készítünk
 • online kampányokat készítünk
 • offline kampányokat készítünk
 • havi 2 óra személyes konzultációt és
 • havi 9 munkaórát kap tőlünk
135.000 Ft + ÁFA / hó
V.I.P.
csomag
nagyravágyóknak
Ami a Juniorban és a Seniorban benne van, és még:
 • csali anyagokat készítünk
 • telefonnal lekövetjük DM kampányait
 • közös hírlevél-marketing tervet készítünk
 • havi 2x2 óra személyes konzultációt és
 • havi 18 munkaórát kap
  tőlünk
250.000 Ft + ÁFA / hó