E-mail kampányok, webszövegek 
és automatizált hírlevél sorozatok 
készítése kis- és nagyvállalatoknak

Referenciák

Örülünk, hogy körültekintő megbízóként kiemelt figyelmet fordít referenciáink ellenőrzésére, mielőtt Ön is bizalmat szavaz nekünk.

Személyiségtípus alapú, marketing kivitelezésre, szövegírásra, hírlevélírásra, valamint online/offline kampánykészítésre irányuló tevékenységünket 2012 óta végezzük. Ügyfeleink között megtalálhatók kisebb, start up cégek, egyéni vállalkozók, webáruházak, kis- és nagykereskedő cégek, továbbá multinacionális vállalatok neves képviselői is.

Tekintse meg, ők hogyan látják a munkánkat!

Szombati Orsolya és csapata általam korábban nem ismert 4 új stílust hozott a marketingünkbe. Tudásával nemcsak hatékonyabbá, hanem a címzett megbízóink számára is még érdekesebbé tette küldeményeinket, ajánlatainkat. (Ez a száraz jog világában nem egyszerű ám!) Ma már sok visszajelzést kapunk, amely mind arról szólnak, hogy milyen hasznos, színes, élvezetes és könnyen fogyasztható mindaz, amit nyújtunk megbízóinknak. Mindenkinek igen jó szívvel ajánlom!

Dr.Németh Gabriella,
Dr.Németh & Dr.Haraszti Ügyvédi iroda
www.drnemethlaw.hu

Szombati Orsi és a Marketing Kivitelezés segítségével olyan e-mail kampányt sikerült felépítenünk, ami minden várakozásomat felülmúlta. A leveleket úgy várták a feliratkozóim, mint a karácsonyi ajándékokat. Hihetetlenül alacsony leiratkozás mellett annyi rendelést hozott, amennyit egyszerre még sosem látott a csapatunk. Magam is "okés" szövegeket tudok írni, de Orsi a szövegírás feketeöves nagymestere. Mindig képes beleélni magát a vevők helyébe, és pontosan tudja, mik azok a mondatok és szavak, amik a lehető legjobb eredményeket hozzák. Nagy tisztelettel tekintek a szakértelmére és jó szívvel ajánlom. De csak azoknak, akik profira szeretnék bízni, hogy kampányaik ne jók, hanem elsöprőek legyenek. 

Vámos Róbert,
Táblácska.hu Kft.
www.tablacska.hu

Kisvállalkozásként nincs lehetőségem teljes munkaidejű marketinges alkalmazottat felvenni, a hatékony marketingre viszont annál inkább szükségem van. Az újsághirdetések, óriásplakátok világából  kiszorulva egyértelműen az online marketing az a terület, ahol érvényesülni tudok.  

A lehetőségeimet figyelembe véve Orsi és a Marketingkivitelezés a tökéletes megoldás számomra.  

Csak annyi munkát kérek tőlük, amennyi a havi keretembe belefér és célzottan azt a "marketinget kivitelezik", amire adott esetben szükség van: blogcikk, hírlevél megírása, kampányokhoz tanácsadás, stb...

Remekül beleélik magukat a témakörömbe, egy percig sem érződik, hogy nem ez a szakmájuk.  

Az én szakmámra lefordítva: ha én írom meg a szöveget, az olyan, mintha házikencével kenegetném a vendég bőrét: jó-jó de nem igazán történik nagy dolog. Ha Orsi írja meg ugyanazt: az olyan, mint mikor profi kezelés után a vendég nem ismer magára, olyan változások történnek... :)

Jenőfi Réka,
BeautyLab Szalon
www.akozmetikusom.hu

Orsi marketing személete és tudása egy bonyolult üzenetet is közérthetővé és érthetővé tesz, ami nagy segítséget jelent direkt mail kampányaink kivitelezésében. Pörgősége, kezdeményezőkészsége nagyon gördülékennyé teszi a közös munkát, így minden kiváló minőségben és villámgyorsan készül el. Csak ajánlani tudom!

Soós Tímea,
Bisnode Magyarország Kft.
www.partnercontrol.hu

Még csak három hónapja dolgozunk együtt Orsiékkal, máris mérhető a siker. Teltházasak a tanfolyamaink! A hírleveleink sokkal hatékonyabban érnek célba,  csilingelőn vannak megfogalmazva, élvezet olvasni őket! Azt szeretem Orsiban, hogy remek ötletei vannak, gyors és profi munka kerül ki a kezei közül és mindig rendelkezésre áll. Egy 1500-as listából, 3 hét alatt, 3 levéllel egy teltházas tréninget képes toborozni hírlevelekkel!

Dorogi Andrea,
Valdor Art Kft.
www.valdorart.hu

Sikerült elérnünk a prognosztizált nézettséget. A videó megtekintése a mai napon 79.900 fő volt.

Orsi, köszönöm a segítséged! Nélküled előfordulhat hogy nem sikerül a kampányt ilyen eredménnyel levezényelni. Volt olyan nap amikor 10.200-an nézték meg a videóanyagot, ami ebben a témakörben ez teljesen egyedülálló a magyar épületgépész piacon!

Matis Bálint,
VGF Szaklap
www.vgfszaklap.hu

Döbbenetes! A kiküldött hírlevelek után olyan iramban jöttek az e-mailek, telefonok, - hol ajánlatkérés, hol a részvételi szándék a játékra -, gyakorlatilag a mintha a tőzsdén lettünk volna. Ez nélkületek nem ment volna, az is biztos! A segítségetekkel olyan csinálunk, amit rajtunk kívül senki más, ebben a szakmában.

Farkas Vivien,
Ferrara 2006 Kft.
www.nemzetkozi-szallitmanyozas.hu

A felnőttkori dadogásról viszonylag keveset tudnak az emberek. Nem értik, nem tudják miért nem képes valaki az egyik pillanatról a másikra beszélni. Ezért a korábbi weboldalamra sok érdeklődő iratkozott fel, aránylag kevés vevő. Szerencsére megismertem Orsit, és a módszerét, ami rögtön megtetszett. Az új honlapom elkészítésénél már felkértem konzulensnek, így sokkal célzottabban érem el a vevőimet. Köszönöm Orsi!

Balogh Éva,
Győzd le a dadogásod! Program
www.gyozd-le-a-dadogasod.hu

A mindennapi munkánk során egyre több időt kell az ügyfelek magas szintű  tájékoztatására és kiszolgálására fordítani.  Az Orsi által tanított személyiségtípus alapú kommunikáció egyből felvillanyozott. Mióta Orsival dolgozunk, ez a módszer nagy segítségünkre van a marketingben és a napi kommunikációban is.  A 19 éves szakmai pályafutásom alatt nem találkoztam még ilyen technikával. A jövő egyértelműen EZ lesz az online kommunikációban!

Gondos Gabriella,
A Papiron Kft. ügyvezetője
www.papiron.hu

Kedves Lenke és Orsi! Köszönöm a kitartó munkát, a sok kreatív anyagot, mellyel szebbé, érthetőbbé teszitek a weboldalunkat, ajánlati anyagainkat. Nagyon jó meglátásaitok vannak a rendezvényszervezéssel kapcsolatban, jót tesz minden megjelenésünknek a frissítés, amit Tőletek kapok! Nagyon köszönöm, üdvözlettel: Oláh Károly

Oláh Károly,
Fine Dine Catering
www.allofogadas.hu

Szeretünk Orsiékkal dolgozni, mert egyedi ötletekkel rukkolnak elő és nem a „sablonos” marketinggel segítik a munkánkat. Amikor már azt gondoljuk, valamiből nem lehet többet kihozni, jönnek Orsiék és csavarnak rajta még egyet. Szívesen ajánljuk őket másoknak, mert ha valaki nem jártas a marketingben, jobb, ha profikra bízza magát.

Boczonádi István,
Nanotrade Kft.
www.nanotrade.hu

Olyan marketinges csapatra volt szükségem, akik egyben a célcsoportom közé is tartoznak, azaz a divatvilág megszállott szerelmesei és a forintra váltható ötletekben sincs hiány részükről. Elvárásaimat maximálisan felülmúlta Orsi és Lenke, mert mindezek mellett roppant gyorsan dolgoznak és félszavakból értik a másikat! Úgyhogy, csak azoknak a marketingtudatos cégvezetőknek ajánlom, akik profi megoldásokat akarnak a marketingjükben.

Dajkó György,
Dajkó Group Kft.
www.stylie.hu

Hát fantasztikusak vagytok. Úgy tudtok átváltozni, mint egy kaméleon. Olyanok vagytok, mintha húsz éve kozmetikai gépeladásból élnétek. Felállt a szőr a karomon ahogy olvastam az anyagot = tehát, nagyon jó. KÖSZÖNÖM!

Bob Csilla,
LézerMezo Bt.
www.antiagingkozpont.hu

sooters.jpg aquarena.jpg pataklogokapcsolat.png   
beautylablogofinal.png cinto-logo.jpg 
                             Cinto Túraklub
conforg.jpg  
 czinege.jpg  sousvidehungarylogo.jpg logopapiron.jpg  
 andre-media-group-ads-in-motion-86017500.jpg  horvath-ugyved.png  nanotrade-logo.jpg  
tablacska.jpg  kontasetlogo.png  bisnodelogo.png  
akh-logo.jpg andromeda.gif  clir-logo.jpg  
 ferrara.png  finedineszines.jpg    
 
 
 
 

.,

Megoldásaink az Ön igényeire szabva
JUNIOR
csomag
egészen kicsiknek
 • megírjuk a hírleveleit
 • izgalmassá varázsoljuk
  előre megírt hírleveleit
 • felprogramozzuk és
  kiküldjük hírleveleit
 • meghatározzuk olvasói személyiségtípusát
 • szegmentáljuk típusok
  szerint a listáját
 • típusokra szabottan kommunikálunk feliratkozóival
 • havi 5 munkaórát kap
  tőlünk
89.000 Ft + ÁFA / hó
SENIOR
csomag
stabil vállalkozásoknak
Ami a Juniorban benne van,
és még:
 • automata sorozatokat készítünk
 • online kampányokat készítünk
 • offline kampányokat készítünk
 • havi 2 óra személyes konzultációt és
 • havi 9 munkaórát kap tőlünk
135.000 Ft + ÁFA / hó
V.I.P.
csomag
nagyravágyóknak
Ami a Juniorban és a Seniorban benne van, és még:
 • csali anyagokat készítünk
 • telefonnal lekövetjük DM kampányait
 • közös hírlevél-marketing tervet készítünk
 • havi 2x2 óra személyes konzultációt és
 • havi 18 munkaórát kap
  tőlünk
250.000 Ft + ÁFA / hó